Deel via:

Overname Noordhuis

Het sinds 1967 bestaande familiebedrijf Noordhuis maakt een volgende stap. Kleinzoon Jaap Noordhuis neemt samen met Henk Glas het stokje over.

RODEN – Het sinds 1967 bestaande bouwbedrijf Noordhuis is een traditioneel familiebedrijf dat sinds de oprichting in Roden gevestigd is en zich bezig houdt met nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie in zowel de burgelijke- als utiliteitsbouw. Na Noordhuis Sr., zijn zoons Dick en Bart Noordhuis, is het nu aan kleinzoon Jaap Noordhuis om het stokje over te nemen. Hij is vanaf 1 februari samen met Henk Glas, die vanuit de installatietechniek komt, in het bedrijf gestapt.

Noordhuis gaat zich nu naast bouw en verbouw, ook richten op installatietechniek en de handel in bouwmaterialen. Met deze uitbreiding denken Jaap en Henk een nog breder publiek te kunnen bedienen. Met de nieuwe diensten zijn ze in staat om volledige projecten op te pakken. Van tekening en vergunning tot de bouw en installatietechniek. Alles zit nu onder een dak, om altijd het juiste advies en uitvoering op maat te geven.

Voor Jaap Noordhuis is het een geheel nieuwe stap in zijn loopbaan. ,,Ik heb nu zes jaar bij een bouwkundig adviesbureau gewerkt. Hier heb ik veel projecten begeleid en daarbij veel kennis opgedaan in de bouw. En nu deed zich de kans voor om het bedrijf van mijn vader en oom over te nemen. Ik heb een bouwkundige opleiding gedaan (MTS Bouwkunde en KOB Aannemersdiploma) en de bouw zit ons in de genen. We hebben niet voor niets al 45 jaar een succesvol bouwbedrijf dat inspeelt op de markt en de wensen van klanten.”

De samenwerking met Henk is als vanzelfsprekend tot stand gekomen. Henk is een bekende bij Noordhuis en brengt met zijn technische achtergrond een geheel nieuw vakgebied binnen bij het bouwbedrijf. ‘Het is een bewuste keuze om me binnen Noordhuis echt te gaan richten op de installatietechniek binnen de diverse projecten die we oppakken’, aldus Henk.

Ook voor bouwmaterialen, zowel particulier als zakelijk staan Noordhuis klaar.

Geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 17.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 16.00 uur. Nijverheidsweg 1 te Roden. Tevens bezorging aan huis.

bron: Roder Journaal

Categorie: Nieuws
Kernwoorden: , , , , , , ,